Forside Familie og Børn Vandretur med overnatning på Vejle Center Hotel

Vandretur med overnatning på Vejle Center Hotel

af admin

En dejlig vandretur i Vejle, dem har jeg været en del på – det er simpelthen en af de smukkeste byer at vandre i – og så er der lukkede stier, og stier hvor man ikke behøver at tænke på trafikken og larm. Jeg plejer at overnatte på Vejle Center Hotel, så kan jeg tage det med ro på mine længere vandre ture. Det er billigt at bo der, og deres mad er pragtfuld. Jeg plejer at tage deres vandreophold, der består af 2 retters menu, Overnatning , stor morgen buffe – og gratis parkering. Så er der styr på alt det med overnatningen. Det er et familiært hotel med en god kundeservice og med en beliggenhed ved Vejle Ådal. Så ikke bare vandreturen er skøn, det er udsigten også når man spiser.

Søndagsbrunch Vejle Center Hotel

Nu kan man igen få serveret en dejlig søndagsbrunch – og det blev jeg rigtig glad for at læse, for jeg har nogen gange haft kombineret mine vandreture med disse søndagsbrunch. Alle ens livretter bliver serveret, og man kan få lagt en rigtig god bund, hvis man skal ud på en længere vandretur – nogen gange er konen og børnene blevet og nydt den dejlige brunch mens jeg har løbet mig en lang tur, og på den måde har vi alle fået en dejlig søndag ud af det. Vejle Center Hotel er stedet for mig, når jeg skal noget i Vejle og har brug for en overnatning eller bare noget god mad når jeg kører igennem en almindelig hverdag.

You may also like

Skriv en kommentar