Forside Hus og Have Mere tid på terrassen med sidemarkise

Mere tid på terrassen med sidemarkise

af admin

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en sidemarkise fra moogio.dk – og når jeg siger lykkelig ejer, er det fordi jeg har fået meget mere tid på terrassen efter den er blevet sat op – jeg har allerede været ude her i det tidlige forår, hvor solen har skinnet, det har været koldt, men jeg har kunnet skærme min terrasse af med min sidemarkise så den kolde vind ikke kom hen på mig. Det er ikke så ofte jeg ser andre have en af disse sidemarkiser, og de ved sikkert heller ikke hvor meget en sådan sidemarkise aftager vinden – og når det bliver sommer og varmt også fra solen. Det gode er, at når jeg ikke anvender min sidemarkise, så kan jeg skubbe den ind, så den ikke står og fylder hele tiden, men kun når den er i brug.

Terrassemarkiser og sidemarkiser

De fleste har nok en af de velkendte terrassemarkiser der hænger under taget – og som skærmer for solen – min sidemarkise fra Moogio.dk kan bare noget andet, og for mig meget bedre. Den side markise jeg har købt, har et smukt design, og pynter på terrassen, og så er den solid og af en god kvalitet. Jeg har fået den bedste service hos Moogio da jeg ringede til dem for at høre mere om sidemarkisen inden jeg købte den, for der var flere at vælge imellem, og jeg ville have den der kunne rulles ind i stolpen når den ikke anvendes – hurtig levering og nem at sætte op på terrassen.

You may also like

Skriv en kommentar